Educació infantil (de 3 a 6 anys)

Robòtica

Eduenginy és un projecte de transferència de coneixement recentment creat al Campus La Salle Barcelona (Universitat Ramon Llull) per promoure educació STEAM social a escoles, amb la robòtica com a eix vertebrador.

Robòtica

A l’escola hem iniciat aquest curs el projecte de la robòtica a les aules d’educació infantil. El curs forma part del suport d’EduEnginy i de l’equip de Pedagogia de Salle Catalunya i el realitzem al llarg d’una hora setmanal amb la meitat dels grups per tal d’aprofundir més en el pensament computacional, enginyeril i en les interaccions socials.

A l’etapa d’educació infantil disposem de tres tipus de robot que ens ajuden a desenvolupar el pensament computacional, alhora que ens complementen en els nostres aprenentatges.

PLEO: Un dinosaure que ens permet aprofundir en el coneixement de les nostres emocions i en les dels companys.

KIBO: Un robot en forma de cotxe que segueix unes ordres donades en un format de codi de barres i ens ajuda en l’ordenació de les pautes que cal donar-li fomentant el pensament computacional en els nostres alumnes.

BEE BOT: Dues abelles que segueixen unes ordres donades i que damunt d’un taulell de joc les fem moure tot seguint una quadrícula establerta.

RobòticaLogo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/estudis/infantil/projectes-infantil/robotica

© 2020 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.