Patinatge

El Club de Patinatge

El nivell del seu equip tècnic, la dedicació de les patinadores i els esforços dels membres del club, estan tenint la seva recompensa en els cada vegada més nombrosos premis i trofeus aconseguits per les esportistes del club en diferents competicions.

La pràctica de patí en les seves diferents branques esportives ofereix tots els avantatges de la pràctica esportiva, però en el patinatge artístic en particular, es conjuguen la tècnica (força, elasticitat, control del cos, precisió , velocitat, seguretat, qualitat i varietat de les dificultats) o mèrit tècnic i l'art i la bellesa de la música i el vestuari, la dansa i l'originalitat del programa o rutina coreogràfica.

Això fa del patinatge artístic quelcom més que només un esport. A la correcta execució tècnica de figures, salts, virolles i treball de peus, se suma l'harmonització dels moviments amb la música, en temps, ritme i caràcter (impressió artística). Per això, la selecció musical estarà d'acord amb l'estil del patinador, la seva fortalesa física i la seva habilitat tècnica per interpretar-la.

El patinatge és un esport que ajuda a desenvolupar l'equilibri i l'harmonia corporal, a través de moviments i exercicis.

Les nostres gimnastes

El Club Esportiu La Salle Gràcia ofereix aquesta disciplina esportiva des de cursos d'iniciacio per nens/nenes a partir de quatre anys perquè es familiaritzin amb el desplaçament sobre els patins i desenvolupin elements tècnics de l'esport sobre rodes. L'objectiu del procés és que els petits aprenguin habilitats bàsiques de desplaçament sobre els patins a partir de la familiarització amb aquest nou element i la realització de desplaçaments bàsics en diferents direccions, canvis de direcció i els fonaments i algunes figures bàsiques del patinatge artístic.

Les nostres gimnastes

En els cursos avançats volem obtenir un/a patinador/a complet, amb control sobre les tècniques de patinatge estructurades en nivells (marxa endavant, enrere, girs, frens, derrapatges, canvis de sentit, salts, obstacles, etc.).Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/club-esportiu/patinatge

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.