Activitats programades

Festa de celebració dels 25 anys de la Fundació PROIDE

Molí de la Roda, Sant Martí de Sesgueioles, diumenge, 29 d'octubre de 2017

El proper diumenge, 29 d'octubre, de 10 a 16:00h al Molí de la Roda (Sant Martí de Sesgueioles)

La Fundació Proide fa 25 anys que contribueix, amb els seus projectes, a garantir el dret a l'educació, en les societats i territoris subdesenvolupats, juntament amb tots aquells voluntaris qui any rere any han posat el seu granet de sorra.

Per aquest motiu, des de La Salle Gràcia, ens unirem als dos esdeveniments que realitzaran en motiu del seu aniversari:

 • 29 d'octubre
 • . Participarem a la jornada festiva al Molí de la Roda a Sant Martí de Sesgueioles, on des de les 10 fins a les 18h la Fundació ha preparat diverses activitats per a petits i adults. Tu també vols venir a aquesta gran celebració amb nosaltres? Només has d'omplir aquest formulari abans del 15/10 per a confirmar la teva assistència!

 • 17 de novembre
 • . Un esdeveniment dirigit a les 23 escoles de La Salle Catalunya, en el que ens conviden a sumar-nos a un gran repte: aconseguir el Rècord Guinness de “Més persones fent un pols a la vegada”. Aquest esdeveniment titulat “Guanyem un pols per la Justícia Global” consistirà en un pols multitudinari que es portarà a terme en el pati de les escoles el 17/11 a les 11h. La inscripció per a participar-hi tindrà un cost d’1€ que es destinarà a projectes educatius al sud.

  [Títol de la imatge]  Logo La Salle

   La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
   08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


  Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/activitats/programades/778

  © 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.