Activitats programades

Concert Cors Solidaris. Per un món d'oportunitats

Teatre de La Salle Bonanova, divendres, 27 de gener de 2017

La Salle Gràcia participarà, conjuntament amb altres 7 escoles de La Salle Catalunya, en aquesta segona edició del concert solidari en benefici de La Salle Solidària

El Teatre La Salle Bonanova acollirà, el proper divendres, 27 de gener, a les 18:30 hores una de les tardes més solidàries.

A la nova edició d'aquest concert organitzat per la Salle Solidària, entitat que formen la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal, l'alumnat de La Salle Gràcia participarà contjuntament amb altres set escoles de La Salle Catalunya i el grup musical lasalià 70xset.

Durant el concert hi haurà divereses interpretacions de cançons molt reconegudes de sintonies de series de televisió i películes populars com Joc de Trons i Sister Act i temes de Gospel, entre d'altres.

Qui es beneficiarà amb la nostra ajuda?

  • La recaptació econòmica anirà destinada a les dues ONGs que formen La Salle Solidària, la Fundació PROIDE i la Fundació Comtal.
  • La primera desenvolupa projectes educatius a les comunitats més desfavorides de l'Amèrica Central i l'Amèrica del Sur i a segona treballa dins l'àmbit de Catalunya per donar oportunitats a nens i joves en risc d'exclusio social.

Com participar-hi?

Pots fer-te amb la teva entrada de manera online o física:

  • A través del portal web d'ATRAPALO.
  • A la recepció de La Salle Gràcia.

Vine al concert "Cors solidaris. Per un món d'oportunitats" i uneix-te a una tarda plena de sorpreses i solidaritat!Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/activitats/programades/306

© 2018 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.